Logo

Informatie

Over Rix & certificeringen

Rix Buro is sterk in werk! Wij zijn gevestigd in Ridderkerk en specialist in het detacheren, payrollen, uitzenden en werving & selectie van werknemers. Wij vinden openheid, eerlijkheid en kwaliteit belangrijk. U zult dit duidelijk terugzien in onze manier van werken, en u mag ons hierop aanspreken.

Kwaliteit voor onze opdrachtgevers

Selectie
Rix Buro heeft een uitgebreide selectiemethode. Er wordt altijd minimaal één referentie bij een vorige werkgever nagetrokken en door middel van een inhoudelijk gesprek weten we wat onze kandidaten kunnen – en niet kunnen. Ook kunnen we gebruik maken van verschillende assessments om te bepalen of een sollicitant past bij de vacature.

Tarief
Rix Buro hanteert het ‘starttarief’. Mocht in de eerste vier weken blijken dat de werknemer toch niet bij de functie past en daarom stopt met werken, hanteren wij het sterk verlaagde starttarief.

Werving & Selectie vergoeding met ‘blijftermijn’
De werving & selectie-vergoeding van Rix Buro heeft een ‘blijftermijn’. Dit wil zeggen dat de facturatie van de werving & selectie-vergoeding wordt verdeeld in verschillende termijnen. Mocht de werknemer in deze periode stoppen met werken, stopt ook de facturatie.

Kwaliteit voor onze (aankomend) werknemers

Loon
Rix Buro hanteert de CAO van de opdrachtgever. Als werknemer (uitzendkracht of detachant) van Rix Buro krijg je daarom dezelfde beloning als de medewerkers in loondienst bij de opdrachtgever. Voordat de plaatsing begint, weet je wat je bruto én netto salaris per periode is en wanneer het wordt uitbetaald. De salarissen worden altijd op tijd uitbetaald en de reserveringen (vakantiegeld + vakantiedagen) worden zes weken na uitdiensttreding automatisch uitbetaald.

Transparantie
Rix Buro is transparant over wie onze opdrachtgever is en de lengte van de uitzend/detachering periode. Mocht het een tijdelijke opdracht zijn, laten we dit vooraf weten. Ook sturen wij jouw CV niet naar opdrachtgevers zonder vooraf overleg en toestemming.

Dienstverlening
Onze werknemers krijgen binnen twee werkdagen antwoord op hun vraag of verzoek. Regelmatig krijg je op de werkplek bezoek van een consulent van Rix Buro om te kijken hoe het gaat. Vanzelfsprekend worden klachten altijd in behandeling genomen en op een juiste manier afgehandeld.

Goede doelen en MVO

Rix Buro werkt op basis van het principe van de tienden. We investeren 10 procent van onze winst, tijd en expertise in goede doelen en maatschappelijke projecten. Voorbeelden van goede doelen waarmee we samenwerken zijn stichting Woord en Daad, stichting Anders en Seed Netherlands.

SROI

Rix Buro heeft ruime ervaring met het bemiddelen van mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Denk aan mensen vanuit de bijstand, doelgroepregister en vluchtelingen met een verblijfstatus. Wij leggen contact met gemeenten en het UWV en kunnen u hier volledig in ontzorgen.

Certificering

Rix Buro beschikt over alle relevante certificeringen. Hieronder kunt u alle informatie hierover downloaden.

Meer weten? Neem gerust contact met ons op!

Contact

Rix Buro - sterk in werk
Havenstraat 20
2984 AC Ridderkerk

/ 078-7200900
info@rixburo.nl

Facebook Facebook

© 2021 RIX Buro