Zoek in onze 86 vacatures

Over Rix

Rix Buro is sterk in werk! Wij zijn gevestigd in Papendrecht en specialist in de werving & selectie, detacheren, payrollen en uitzenden van werknemers.

Bent u op zoek naar die nieuwe baan? We hebben vacatures in onder andere de techniek-, hout-, groen- en metaalbranche. Daarnaast zijn er regelmatig vacatures voor werkzoekende(n) met een administratieve, financiële of commerciële achtergrond.

Zoekt u een werknemer? Wij bemiddelen werknemers op alle niveaus – van talent tot zeer ervaren, van operationeel tot leidinggevend. Ons doel is om een passende werknemer voor u te vinden.

Persoonlijke benadering, openheid en kwaliteit zijn sleutelwoorden in onze dienstverlening.

Werkwijze

De werknemer is in dienst bij Rix en werkt op basis van detachering of uitzenden bij onze opdrachtgever. Ook zijn er mogelijkheden om de werknemer direct na de werving & selectie procedure rechtstreeks in dienst te nemen.

Tijdens de selectieprocedure kunnen we een competentieanalyse inzetten om te bepalen of een kandidaat past bij uw vacature. Ook adviseren we u graag over het opleiden en/of inwerken van de nieuwe werknemer tijdens de detachering – of uitzendperiode.

Meer weten? Neem gerust contact met ons op!